Wybierz bibliotekę,


Podane konto zostało zidentyfikowane w następujących bibliotekach. Proszę wybrać jedną z nich, by rozpocząć korzystanie z katalogu. Biblioteki można potem zmieniać korzystając z ikony na górnej belce.

 
 
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.Zamknij
BIBLIOTEKA GŁÓWNA POLITECHNIKI ŚLĄSKIEJ
 
 
 
 
Wyślij E-Mail
Adres e-mail:
 
Wprowadź kod z obrazka
 
 
 
 
brak zdjęcia
Szablon z etykietami WWW
Opis formalny
MARC
Hasła związane
HASŁO GŁÓWNE:   Kania, Joanna (chemia).

TYTUŁ:   Aminopeptydazy z rzepaku - charakterystyka i wpływ wybranych czynników na ich aktywność = Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity / Joanna Kania ; Politechnika Śląska. Wydział Chemiczny. Katedra Chemii Organicznej Bioorganicznej i Biotechnologii.

ADRES WYDAW.:   Gliwice : [wydawca nieznany], 2019.

OPIS FIZ.:   182 karty : ilustracje (w tym kolorowe) ; 30 cm + 2 recenzje (6 stron, 6 kart) ; 1 dysk optyczny (CD-ROM).

UWAGI:   Dysertacja. Politechnika Śląska Gliwice, 2019. - Płyta CD zawiera pełny tekst pracy doktorskiej.

UWAGI:   Praca doktorska. Politechnika Śląska.

Dostępny również w formie elektronicznej.

ZAWIERA:   Bibliografia na kartach 171-182.

UWAGI:   Streszczenie w języku angielskim (opis bibliograficzny).

HASŁO PRZEDM.:   Peptydazy - rozprawy akademickie.

  Rzepak - rozwój - rozprawy akademickie.

  Rzepak - próby uprawowe - rozprawy akademickie.

KLASYF. LOKALNA:   aminopeptydazy

rzepak

czynniki abiotyczne

czynniki biotyczne

WSPÓŁTW.:   Gillner, Danuta. Promotor

HASŁO DOD.:   Politechnika Śląska (Gliwice). Katedra Chemii Organicznej, Bioorganicznej i Biotechnologii.

Aminopeptydazy z rzepaku - charakterystyka i wpływ wybranych czynników na ich aktywność = Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity / Joanna Kania ; Politechnika Śląska. Wydział Chemiczny. Katedra Chemii Organicznej Bioorganicznej i Biotechnologii. - Gliwice : [wydawca nieznany], 2019.
LDR 02455cam#a2200433#i#4500
001 0173001417419
003 GL 001
005 20190917133842.0
008 190715s2019####pl#a|||f#m||||000#0#pol#d
040 %a GL 001 %b pol %e rda %c GL 001
091 %b Rękopis + 1 CD
1001 %a Kania, Joanna %c (chemia). %e Autor
24510%a Aminopeptydazy z rzepaku - charakterystyka i wpływ wybranych czynników na ich aktywność = %b Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity / %c Joanna Kania ; Politechnika Śląska. Wydział Chemiczny. Katedra Chemii Organicznej Bioorganicznej i Biotechnologii.
24631%a Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity
260# %a Gliwice : %b [wydawca nieznany], %c 2019.
300 %a 182 karty : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 30 cm + %e 2 recenzje (6 stron, 6 kart) ; 1 dysk optyczny (CD-ROM).
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
337 %a Komputer %b c %2 rdamedia
338 %a dysk komputerowy %b cd %2 rdacarrier
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Dysertacja. Politechnika Śląska Gliwice, 2019.
500 %a Płyta CD zawiera pełny tekst pracy doktorskiej.
502 %a Praca doktorska. Politechnika Śląska.
504 %a Bibliografia na kartach 171-182.
530 %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546 %a Streszczenie w języku angielskim (opis bibliograficzny).
650 #%a Peptydazy %v rozprawy akademickie.
650 #%a Rzepak %x rozwój %v rozprawy akademickie.
650 #%a Rzepak %x próby uprawowe %v rozprawy akademickie.
7001#%a Gillner, Danuta. %e Promotor
7102#%a Politechnika Śląska (Gliwice). %b Katedra Chemii Organicznej, Bioorganicznej i Biotechnologii. %e Instytucja sprawcza
8564#%u https://opac.bg.polsl.pl/opacbin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=0173001417419 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
85641%u http://delibra.bg.polsl.pl/publication/62180 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
990 %a aminopeptydazy
990 %a rzepak
990 %a czynniki abiotyczne
990 %a czynniki biotyczne
999 %b apietrowska (15/07/2019) %c Elka (29/07/2019 ; 000, 008, 040, 100+, 245, 246+, 300, 336+, 337+, 338+, 500+, 502+, 504+, 530+, 546+, 700+, 710+, 856+) %c kasia (16/09/2019 ; 650+, 990+) %d kasia (16/09/2019) %c Monika (17/09/2019) %r 2019

Linki url

1. http://delibra.bg.polsl.pl/publication/62180 - Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO KORZYSTANIA NA MIEJSCU
Nr InwentarzaSygnaturaStatusAkcjaUWAGI
104 5587Cz.Ab   R-5587+CDDostępna (na miejscu) InformacjaUWAGI