Wybierz bibliotekę,


Podane konto zostało zidentyfikowane w następujących bibliotekach. Proszę wybrać jedną z nich, by rozpocząć korzystanie z katalogu. Biblioteki można potem zmieniać korzystając z ikony na górnej belce.

 
 
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.Zamknij
BIBLIOTEKA POLITECHNIKI ŚLĄSKIEJ
 
 
 
 
Wyślij E-Mail
Adres e-mail:
 
Wprowadź kod z obrazka
 
 
 
 
Szablon z etykietami WWW
Opis formalny
MARC
Hasła związane
Multimedia
HASŁO GŁÓWNE:   Bohdziewicz, Jolanta.

TYTUŁ:   Ultrafiltracyjne oczyszczanie i zatężanie enzymów z grupy hydrolaz stosowanych w przemyśle spożywczym / Jolanta Bohdziewicz.

ADRES WYDAW.:   Gliwice : Wydawnictwo Politechniki Śląskiej, 1994.

OPIS FIZ.:   159 s. : il. ; 24 cm.

SERIA:   Zeszyty Naukowe / Politechnika Śląska. Inżynieria Środowiska, 0867-6038 ; z. 38

UWAGI:   W serii gł.: nr 1235.

UWAGI:   Spis treści dostępny w zakładce Multimedia. - Publikacja dostępna również w postaci elektronicznej w Bibliotece Cyfrowej Politechniki Śląskiej.

ZAWIERA:   Literatura s. [142]-154.

UWAGI:   Streszcz. ang., ros.

HASŁO PRZEDM.:   Hydrolazy.

  Membrany (technologia).

  Ultrafiltracja.

KLASYF. LOKALNA:   filtracja

ultrafiltracja

membrany

przemysł spożywczy

enzymy

HASŁO DOD.:   Politechnika Śląska (Gliwice). Wydawnictwo.

Ultrafiltracyjne oczyszczanie i zatężanie enzymów z grupy hydrolaz stosowanych w przemyśle spożywczym / Jolanta Bohdziewicz. - Gliwice : Wydawnictwo Politechniki Śląskiej, 1994.
LDR 02277cam#a2200445#i#4500
001 0172300486438
003 GL 001
005 20190613101206.9
008 040805s1994####pl#a|||f#|||||000#0#pol#c
035 %a zz2004789829
035 %a (NUKAT)vtls000328303
040 %a LUBL 64/MEW %c LUBL 64/MEW %d LUBL 64/MEW %d GL 001/EZNs %d GL 001/KGM %e rda
0410#%a pol %b eng %b rus
0900 %a Filia Rybnik
091 %b Książka
1001 %a Bohdziewicz, Jolanta.
24510%a Ultrafiltracyjne oczyszczanie i zatężanie enzymów z grupy hydrolaz stosowanych w przemyśle spożywczym / %c Jolanta Bohdziewicz.
260 %a Gliwice : %b Wydawnictwo Politechniki Śląskiej, %c 1994.
300 %a 159 s. : %b il. ; %c 24 cm.
4901 %a Zeszyty Naukowe / Politechnika Śląska. Inżynieria Środowiska, %x 0867-6038 ; %v z. 38
500 %a W serii gł.: nr 1235.
504 %a Literatura s. [142]-154.
530 %a Spis treści dostępny w zakładce Multimedia.
530 %a Publikacja dostępna również w postaci elektronicznej w Bibliotece Cyfrowej Politechniki Śląskiej.
546 %a Streszcz. ang., ros.
650 #%a Hydrolazy.
650 #%a Membrany (technologia).
650 #%a Ultrafiltracja.
7102#%a Politechnika Śląska (Gliwice). %b Wydawnictwo. %4 pbl
830 0%a Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska %v nr 1235
830 0%a Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska. %p Inżynieria Środowiska %x 0867-6038 %v z. 38
8564#%u https://opac.bg.polsl.pl/opacbin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=0172300486438 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
85641%u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=6904 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
8564#%u http://www.bg.polsl.pl/expertus/view/exprec.php?term=0000044163 %z Baza „Dorobek”
990 %a filtracja
990 %a ultrafiltracja
990 %a membrany
990 %a przemysł spożywczy
990 %a enzymy
999 %b elka (24/10/2012) %c elka (24/10/2012 ; 000, 040, 090+, 990+) %d iza (22/07/2014) %c iza (20/11/2012 ; 041) %c hatop (25/03/2014 ; 091+) %c Katarzyna (27/03/2014 ; 090) %c ela (08/04/2014 ; 530+) %c Katarzyna (24/04/2014) %c Katarzyna (24/04/2014 ; 040) %c jkulik (24/04/2014 ; 008, 504, 650) %c iza (22/07/2014 ; 008, 990+) %c Ady (13/06/2019 ; 040, 530+, 856+) %r 1994

Linki url

DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO WYPOŻYCZANIA
Nr InwentarzaSygnaturaStatusAkcjaUWAGI
FRS 3350FRMg   FR   S-3350Dostępna InformacjaUWAGI
102 141246Mg   141246Dostępna InformacjaUWAGI
DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO KORZYSTANIA NA MIEJSCU
Nr InwentarzaSygnaturaStatusAkcjaUWAGI
23328Cz.Cz   P.3355/38Dostępna (na miejscu) InformacjaUWAGI
23330Cz.Cz   P.3356/38Dostępna (na miejscu) InformacjaUWAGI